Popularnoj glumici iz serije "Breaking Bad" prijete smrću

Foto: Shutterstock; Screenshot: YouTube

NAKON što je njen lik osvojio neslužbenu titulu jedne od najomraženijih žena na televiziji, glumica Anna Gunn, odnosno Skyler White, nastavlja se suočavati s netrpeljivošću gledatelja i obožavatelja hit serije "Breaking Bad".

Netrpeljivost koja se dosad odnosila na njen lik, sada prelazi granice kritike i svijeta serije te se počinje odražavati i na glumičin privatni život. 

"Imam probleme zbog svog lika. Kritike na račun Skyler White sada su postale kritike na račun mene kao stvarne osobe, čak dobivam i prijetnje smrću", objašnjava Gunn u intervjuu za New York Times Magazine.

Već je prije istaknula da je svjesna da će njen lik ostaviti različit, i vrlo snažan, dojam na gledatelje te da se i neke druge glumice, koje su utjelovile lik supruge antiheroja u drugim popularnim serijama, kao što su hitovi "Sopranos" i "Mad Men", suočavaju s istim problemom.

No, Gunn sad ističe da je mržnja prema Skyler toliko velika da je u jednom trenutku očito prešla granicu fikcije i okrenula se prema njoj kao glumici koja je utjelovila lik supruge Waltera Whitea.

"Je li razlog taj što ne mogu podnijeti ženu koja neće patiti u tišini i podržati svog muškarca što god da se dogodilo? Ili im smeta što je ona, zapravo, ravnopravna Waltu? Jer unatoč Waltovom moralnom padu, on je za njih heroj, a Skyler je, očito, u očima gledatelja, njegova suprotnost. Kreator serije, Vince Gilligan, želio je da Skyler bude čvrsta i odlučna žena koja se neće slomiti na prvi znak neke nevolje. I njen je moral upitan, no, na kraju dana, njeni se postupci ne vrednuju istim standardima kao i Waltovi", objašnjava Gunn.

Možda će problemi koje Gunn ima zbog karaktera svog lika prestati kada počne prikazivanje nove krimi-drame "Gracepoint" koju donosi FOX i u kojoj Gunn igra jednu od naslovnih uloga, posve drugačiju od uloge u seriji "Breaking Bad". 

 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.