Policija tek četvrti dan nakon nesreće pronašla Mladena Grdovića

Foto: Index Arhiva

TEK četvrti dan nakon prometne nesreće koju je izazvao, policija je uspjela pronaći Mladena Grdovića, iako su ga cijelo vrijeme čekali ispred njegove kuće.

Zadarski pjevač je u petak ujutro na raskrižju Starčevićeve i Tuđmanove izletio s kolnika na pločnik, udario jedno vozilo i zabio se u prometni znak. Nakon toga je otišao s mjesta nesreće, a policija ga nije mogla pronaći do ponedjeljka.

"Utvrđena je sumnja da je on upravljao automobilom Mercedes, izazvao prometnu nesreću u kojoj je oštetio jedno vozilo te se zabio u prometni znak i rasvjetni stup, nakon čega se udaljio i ostavio automobil", rekao je za Index glasnogovornik Policijske uprave zadarske Elis Žodan.

"Sad će se podići optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće i bijeg s mjesta nesreće, na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama", dodao je Žodan.

Je li Grdović u trenutku nesreće bio u alkoholiziranom stanju teško je reći, s obzirom na to da ga je policija pronašla četiri dana kasnije.

Ovo mu nije prva prometna nesreća koju je izazvao, dosad je nekoliko puta razbio skupe automobile u alkoholiziranom stanju, što je javno priznavao i liječio se zbog problema s alkoholom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.