Pogledajte prve kadrove iz filma "Manijak" o Dini Dvorniku

Screenshot: Vimeo

PRIJE nekoliko dana na fan pageu Dine Dvornika na Facebooku osvanuo je komentar njegove udovice Danijele.

U njemu se ona požalila na stanje u državi i to tako što se obrušila na sponzore koji ne žele sudjelovati u dokumentarcu o njezinu suprugu, kao razloge navodeći da je on bio narkoman. Spomenuto je i da će se film možda pokušati financirati preko crowdfunding kamapnje. Njezin je komentar naišao na mnoge negativne reakcije na društvenim mrežama pa je redatelj dokumentarca Danijel Tipura preko svojeg statusa na Facebooku odlučio dati do znanja da je ekipa ipak film odlučila snimiti bez ikakvih donacija.

On tvrdi da je Danijelin "komentar na cijelu situaciju, bio samo iskreni istup protiv društva s kojim su se borili i dok je Dino bio živ", a da su "donacije kao ideja, nastala je od fanova" te da bi one bile nešto sasvim normalno da živimo u drugoj zemlji, ali da će se film ipak snimiti novcem kojim se trenutno raspolaže.

Danijela Dvornik na njegovu je objavu ponovo reagirala na fan pageu gdje stoji: "Svima pozitivnima i dragim ljudima koji su ovdje iskazali svoju velikodušnost i podršku iz sveg srca veliko HVALA. Oni koji su uplatili već donaciju, vratit ćemo novac ukoliko to žele, a ako ne želite povrat odužit ćemo se kroz nekakav poklon. Film ćemo završit' i napravit' bez obzira na sve".

U međuvremenu je objavljena i prva najava. Pogledajte što možemo očekivati od filma "Manijak".

DINO DVORNIK - MANIJAK (trailler) DOCUMENTARY from PHATPHINGER (TIPITV.HR) on Vimeo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.