Foto: PR
OVE SUBOTE, 1. veljače, s početkom u 20 sati u restoranu Lido kuhat će za vas Marin Rendić.
Na meniju će se naći tuna carpaccio, kozice s kremom od pečenog češnjaka i pržena rikula, kapice sv. Jakova na kremi od cvjetače, karamelizirana cikla i bijeli grah, ali i domaći sladoled od čokolade i bosiljka, a cijena je 240 kuna po osobi. Uz svaki meni poslužena će biti i pomno odabrana vina iz Vinoteke restorana, a uz sve te delicije vi se samo trebate opustiti i uživati.
Marin Rendić vrhunski je profesionalac u svom poslu. Vodeće je ime ne samo hrvatske nego i svjetske gastro scene.
Prezentacija hrane koju radi Marin Rendić je svakako umjetnost u kulinarstvu, jedini razlog tome je što on svoj poziv živi a "ne odrađuje".
Inače, Restoran Pepenero je član Europske udruge JRE "Jeunes Restaurateurs d'Europe"-
- 2012.g. jedan od najboljih europskih gourmet novina DER FEINSCHMECKER GOURMET proglasio ga je najboljim restoranom u Istri
- 2013.g NEW YORK TIMES je objavio da je Pepenero top restoran Istre, a Marin Rendić "luđak" ("bit of a madman") u najpozitivnijem smislu