Ovaj mjesec uz Graziju ekskluzivno i Grazia Men!

Foto: PR

POŽURITE na kiosk jer vam se s njega ponovno smiješi Grazia magazin, ali ovog puta u društvu Grazia Mena!

Osim što će se čitateljice moći informirati o najnovijim fashion i beauty trendovima, ni njihove lošije polovice neće biti zapostavljene!

Niste čuli za doule? Diane Kruger vam je jedna od holivudskih miljenica? Cyberfeminizam vam je strani pojam, a unajmljivanje muškaraca vam se čini kao odlična ideja? Grazia je magazin za vas!
Modne ovisnike čeka opširni lookbook s Cro-À-Portera koji će im pružiti potrebnu dozu modnih noviteta. Shopping lista našeg modnog urednika i ovomjesečni ‘ulov’ preciznog objektiva našeg style huntera spremaju vas za jesensko fashion osvježenje!



U jednom od naših inspirativnih editorijala predstavljamo vam Hrvatske modelling zvijezde – u Graziji miljenicu hrvatskih i inozemnih dizajnera i urednika Nikolinu Rak, a u Grazia MENu Deana Pelića, koji u svom životopisu ima imena kao što su John Galliano, CK ili pak Lacoste.

Na naslovnicu Grazia MENa doplesao je Janko Popović Volarić, s kojim je u četiri oka popričala glavna urednica Grazije, Selma Terlević. Otkrio joj je kakve žene voli i kako izgleda ljubav na prvi pogled! Najčitaniji kolumnist u Hrvatskoj, Ribafish, i jedan od najslušanijih radio-voditelja Daniel Bilić, dat će vam par pravih muških savjeta i približiti vam svijet kompleksnih muško-ženskih odnosa. Ako ne znate tko je Esad Ribić, pod hitno trk na kiosk po Graziju, dok vas je Tomislav Perko, vjerujemo, već sve osvojio svojom Facebook stranicom i apliciranjem za "najbolji posao na svijetu".

U Grazia MENu saznajte i kako funkcionira poslovni model budućnosti – crowdfunding, koji ruši jednu od najtežih prepreka pri započinjanju vlastitog biznisa - onu financijsku! Ako u vama tinja poduzetnički plamen, za početak vašeg poslovnog uspona možete uštedjeti i s GraziaMENom -  dolazi besplatno uz Graziju koja je i dalje 9,90 kn!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.