Otkazan Rokaj Fest: Ipak dolaze Slayer, Mastodon i Gojira

ROKAJ FEST, festival koji je ove godine najavljivao brojna zanimljiva imena, otkazan je.

Organizatori javljaju da se festival neće održati u predviđenom obliku i s najavljenim line upom zbog "nezadovoljavajuće prodaje ulaznica, uzrokovane, očito, teškom financijskom situacijom u zemlji".

Umjesto najavljivanog događaja, u dva dana s tri pozornice, golemom produkcijom i preko 30 izvođača, Zagreb će 08. lipnja ipak posjetiti metal trojac Slayer, Mastodon i Gojira koji će nastupom u Dvorištu Jedinstva pokušati nadoknaditi otkazano.

Povrat novca za ulaznice moći će se ostvariti isključivo na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice i kupljene, a počinje u petak 25. svibnja i traje deset dana, zaključno s nedjeljom 03. lipnja. Oni koji su svoje ulaznice kupili tijekom trajanja Records Store Day akcije, novac mogu dobiti isključivo na prodajnim mjestima gdje je akcija ostvarena, na način kako je paket i kupljen. Kupci ulaznica na štandu u Avenue Mallu svoj povrat novca mogu ostvariti u Tvornici Kulture.

Posjetitelji s dnevnim ulaznicama za petak ili festivalskim ulaznicama, koji žele 08. lipnja na koncert Slayer/Mastodon/Gojira, ulaznicu ne moraju vraćati već im ona vrijedi i za ovaj koncert, ali također mogu svoje ulaznice i vratiti i dobiti natrag puni iznos.

Od ponedjeljka 21. svibnja u prodaju kreću nove jedinstvene ulaznice po cijeni od 190 kn na službenim prodajnim mjestima Rokaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.