"Osjećam se kao da sam preživio pad aviona": Yammat FM nakon prva 24 sata emitiranja

Foto: Yammat FM

YAMMAT FM, nova radijska postaja koju su s producentom Alenom Balenom pokrenuli Siniša Švec i Milan Peh, uspješni dvojac poznat još iz zlatnog doba "Stojedinice", krenuo je s emitiranjem jučer ujutro, na 102.5 MHz.
 
A kako je sve prošlo i kakvi su dojmovi nakon probijanja leda, otkrio nam je Švec.
 
"Pozitiva. To je prvi dojam. Pozitiva i... osjećam se kao nakon pada aviona, eto nas, tu smo, ali još ne znamo točno gdje i kako krenuti. No, pad smo preživjeli i to je bitno", kaže nam Švec te, na pitanje o tome je li bilo treme i kako su se nosili s tim, dodaje:
 
"Bio je strah, ogroman strah... Razmišljao sam u jednom trenutku otkud toliki strah i zašto zapravo, kako je čudan u biti taj strah, a onda sam shvatio jednu stvar - da nisam osjećao toliki strah, toliku tremu, to bi značilo da nisam za ovaj posao".
 
U "rođendanskom" programu Yammat je ugostio i brojne poznate goste, među njima su bili i Andrija Jarak, Knjaz, Lovely Quinces & Miki Solus. Bili su također Yaya i Ripper te Emil Tedeschi koji je rekao da "ne sudjeluje financijski u ovom projektu, već da je tu samo kao emotivna podrška".
 
Jesi li oni bili samo kao gosti ili će imati i neku drugu ulogu u programu?
 
"Da, bili su oni, bio je i Gonzo, Elemental, i drugi... Oni će svakako doprinijeti, svatko na svoj način, u stvaranju programa i slično. Želimo poslati poruku, posebno novim generacijama, da će ovo biti svojevrsna platforma za njihovo predstavljanje, svatko može doći s idejom, s novim zanimljivim stvarima, koje ćemo onda zajedno pokušati realizirati".
 
Prve kritike?
 
Da, bilo ih je. Reakcije slušatelja, generalno, su odlične. A kritike su više prijateljske. Na primjer, mnogi nisu očekivali toliko glazbe iz 80-tih, to sam ubacio, malo je vuklo na program iz Jabuke, to je nešto što je meni osobno dobro, iako je početni koncept da bude puno nove glazbe, i toga ćemo se držati".
 
Kada kreće redoviti program?
 
"Od ponedjeljka. Imat ćemo klasičnu emisiju informativnog tipa, a uz to neke nove programe, još se moramo prepoznati... Očekujem da ćemo se kroz mjesec dana potpuno uhodati što se tiče programske sheme".
 
Sve u svemu, prvi dojmovi su...
 
Pozitivni. Jako pozitivni. Zadovoljni smo, ali i suzdržani. Svjesni smo da je ovo tek početak i da ovo još nije naš maksimum. I zato smo oprezni, ali za sada sve ide prema planu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.