Oproštaj od ujaka Phila: Will Smith još uvijek se nije oglasio

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZVIJEZDA serije "princ iz Bel-Aira", James Avery koji je glumio ujaka Phila, preminuo je ovog utorka u dobi od 66. godina.

Njegovi kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a među prvima je bio i Alfonso Ribeiro (Carlton Banks), koji je na svojem Facebooku napisao: "Svijet je izgubio posebnog čovjeka. Vrlo sam tužan što moram reći da je James Avery preminuo. Glumio je mog oca na TV-u, a bio mi je pravi očinski uzor i u stvarnom životu. Strašno će nam nedostajati".

Njegova kolegica Tatyana Ali (Ashley Banks) na Twitteru je napisala: "James je bio moj učitelj, moj zaštitnik i fantastični glumac. Teško nam pada taj gubitak. Zauvijek će biti dio mene".

DJ Jazzy Jeff, koji je glumio Willovog prijatelja Jazza, također se oglasio na Twitteru: "RIP James Avery... Hvala ti za sve razgovore, savjete i jazz CD-e. Divan prijatelj i još bolja osoba...Nedostajat ćeš nam!".

S druge strane, Will Smith još uvijek se nije oglasio, ali je zato njegova supruga Jada na Svojem profilu an Facebooku napisala: "Sretna nova godina svima! Nadala sam se da ćemo ovu godinu početi drukčije, ali izgubili smo još jednog prijatelja. James Avery kojeg svi znamo kao ujaka Phila iz 'Princa iz Bel-Aira' preminuo je. Izražavamo sućut ujni Florence (njegovoj majci), gđi.
Barbari (njegovoj supruzi) i svima koji su ga voljeli. Počivaj u miru James".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.