Oliver Stone: Najbolja marihuana je u SAD-u

IAKO to mnogi za njega ne bi rekli, redatelj Oliver Stone u svom je životu popušio doista impresivnu količinu marihuane i to po čitavom svijetu – od Vijetnama i Tajlanda do Jamajke i južnog Sudana. No, kako tvrdi, najbolja "roba " ipak je u Americi. Također, on dodaje kako bi to mogla biti grana industrije koju bi, ako se legalizira, država itekako mogla iskoristiti.

Kako prenosi Huffington Post, Stone, čiji triler o narko-ratu "Savages" kreće s prikazivanjem u kinima, "travu" konzumira redovito i to još od '60-ih.

"Pušio sam doista sve moguće vrste "trave", ali dragi Bože, ovi Amerikanci doista znaju što rade. Ne znam samo zašto je ne legaliziraju, država bi samo od poreza na "travu" mogla svim Amerikancima omogućiti školovanje i mnoge slične stvari. Također, uštedjele bi se i goleme količine novca ukoliko država ne bi slala tolike ljude u zatvor", naglasio je 65-godišnji Stone.

Stone svoju konzumaciju "trave" smatra dijelom zdravog načina života koji vodi.

"Ne šteti mi nimalo. Misli su mi još uvijek bistre i vrlo sam smiren sam sa sobom. Mislim da mi ništa ne nedostaje, pogotovo u mojim godinama", naglašava "veseli" redatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.