Novi "True Detective" razočarao gledatelje: "Jako dosadno"

Screenshot: YouTube

PRVA epizoda druge sezone serije "True Detective" premijerno je prikazana ove nedjelje na HBO-u, no, sudeći prema reakcijama gledatelja, čini se da novo, i dugoočekivano, izdanje popularnog serijala nije ispunilo očekivanja.

Iako su novi nastavci, još dok je serija bila u fazi snimanja, najavljivani kao "brutalniji" i "mračniji", a spominjane su i "kolosalne orgije", angažman porno glumaca i slično, čini se da, barem što se prve epizode tiče, druga sezona nije opravdala te spektakularne najave.

Netom nakon prvog prikazivanja prve epizode nove sezone, čija je radnja smještena u Kaliforniji, a u glavnim su ulogama Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch, Twitter je zatrpan komentarima u kojima se rijeko može naići na kompliment. "Toliko zapleta da sam se u jednom trenutku pogubio. Nadam se da će stvari ići na bolje", napisao je jedan korisnik na Twitteru, a većina ostalih uglavnom se složila s ovim komentarom.

"Upravo sam gledao prvu epizodu. Sa sigurnošću mogu ustvrditi da sam izgubljen."

"Godinama već nisam zaspao gledajući TV, ali dvadesetak minuta nove sezone serije 'True Detective" me totalno uspavalo."

"Nove epizode su jako dosadne. Ne preporučujem."

"Zaspao sam jedno sto puta. Moram pogledati ponovno. Sviđa mi se serija, ali već prva epizoda me uspavala."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.