Nove gole fotke: Jennifer Lawrence ponovo na udaru hakera

Foto: Shutterstock

AFERA "CelebGate" se nastavlja, samo nekoliko dana nakon što je objavljena nova serija fotografija. Iako je najavljeno da će se ovaj put na udaru naći i neki slavni muškarci - i ovaj put radi se o fotografijama slavnih ljepotica.

Tako se jučer na 4Chanu i Redditu pojavilo čak 55 fotografija Jennifer Lawrence, a ovaj put pridružila joj se i Anna Kendrick. Njenih je privatnih fotografija još više, 87, međutim, ni na jednoj nije gola.

Na udaru se našla i Cara Delevingne, a u ovoj najnovijoj seriji objavljenih fotografija našle su s i fotografije Misty May-Treanor, Alexandre Chando, Kelli Garner, Brooke Burns, Lauren O'Neil te Briane Evigan. 

Tijekom afere "CelebGate" dosad je hakirano više od 100 mobitela, a već je bilo nekoliko serija objavljivanja golišavih fotografija. Među žrtvama hakera našle su se i Kim Kardashian, Rihanna, Scarlett Johansson, Kaley Cuoco, Vanessa Hudgens...

No, čini se da su se hakeri najviše okomili na Jennifer Lawrence koja je zbog kršenja privatnosti angažirala i odvjetnike te je najavila tužbu za svakoga tko objavi njene fotografije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.