Ni premalo ni previše: Otkrijte koliko vas seksualnih partnera čini promiskuitetnima



JEDNA britanska anketa nedavno je otkrila vrlo zanimljiv podatak o promiskuitetu ljudi. Naime, prema anketi, muškarci i žene odbit će potencijalne nove partnere koji su prije njih imali više od 10 partnera budući da taj broj ljubavnika smatraju promiskuitetnim.  Istovremeno, partnere koji su imali manje od 10 ljubavnika doživljavali su neiskusnima, prenosi Daily Mail.

Stranica SeekingArrangement.com anketirala je 1000 svojih muških i ženskih članova tražeći idealan broj ljubavnika koji bi njihov novi partner trebao imati iza sebe. Polovica anketiranih žena, kao i 46 posto muškaraca odgovorilo je da je deset partnera savršen broj, dok je 36 posto žena i 42 posto muškaraca izjavilo da bi radije izlazilo s osobom koja ima manje bogato seksualno iskustvo.

Tek 11 posto žena i 10 posto muškaraca smatra da je idealan partner osoba koja je promijenila između 10 i 30 partnera, a samo tri posto njih željelo bi biti s osobom koja je "posjetila" više od 30 kreveta. No, mnogi prošlost svojih novih partnera ne žele ni znati. Radoznalo je samo 35 posto žena, dok ih je 65 posto zadovoljno i bez  ikakvih informacija. Kod muškaraca je postotak još izraženiji – njih 70 posto o bivšima ne želi čuti ni riječ.

"Situacija s izlaženjem van i upoznavanjem ljudi znatno se promijenila. Mislim da smo svi postali tolerantniji prema seksualnim pustolovinama. Da smo ovu anketu proveli prije 10 godina, muškarci bi očekivali partnericu s manje seksualnih partnera. Ali džentlmen nikad ne pita ženu s koliko je muškaraca spavala", naglasio je osnivač najveće stranice za spajanje parova u Velikoj Britaniji Brandon Wade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.