Neobične optužbe: Prostitutke uništavaju prometne znakove u Novom Zelandu

LOKALNE PROSTITUTKE u novozelandskom gradu Južnom Aucklandu, optužene su za uništavanje uličnih prometnih znakova.

Naime, one se, navodno, upravo na tim znakovima odlučuju isprobavati koreografiju famoznog plesa oko šipke i to kako bi privukle klijente. U posljednjih 18 mjeseci, više od 40 znakova bilo je savijeno, oštećeno ili potpuno uništeno. Lokalne vlasti već su se u nekoliko navrata žalile na probleme s "rasplesanim" prijateljicama noći, naglašavajući kako su neke od njih doista velike i krupne i da bi znakove nekako trebalo zaštititi, prenosi Huffington Post.

No, Wendy Traskos, osnivačica  "U.S. Pole Dancing Federationa", vjeruje kako su novozelandske vlasti nepravedne prema disciplini "urbanog plesa oko šipke" i kako je problem u jeftinom materijalu od kojeg su znakovi napravljeni. Inače, ovaj je dio grada najpoznatiji upravo zbog prostitutki koje su prije desetak godina bile razlogom preseljenja jednog mještana. Naime, John Lee zatekao je par koji se seksao na njegovoj ogradi.

"Moja desetogodišnja kći igrala se u dvorištu i sve vidjela. Morali smo se odseliti. No, otad je situacija u tom dijelu grada još gora. Drago mi je što smo otišli na vrijeme", izjavio je Lee.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.