Nedostaje vam maženje? Nema problema, tu je Jacqueline, profesionalna "maziteljica"



LEŽANJE u "položaju žlice", odnosno "žličenje", aktivnost je koja za svaki par ima posebno mjesto unutar njihovog odnosa. No, za sve one koji nemaju para za "žličenje", dobre vijesti stižu u obliku jednog biznisa namijenjenog za pomoć upravo ljudima željnim maženja.

Naime, Jacqueline Samuel iz New Yorka otvorila je studio u kojem nudi usluge maženja i grljenja, ali naravno, bez seksualnih implikacija.

U studiju kojeg je nazvala "The Snuggery", po satu zarađuje 60 dolara, a "mazi se" i s 30-ak muškaraca tjedno, prenosi Telegraph.



"Mislim da sam rođena da se mazim. Možda zvuči glupo, no mislim da to jednostavno imam u sebi. Mnogi misle da sam prostitutka, no to doista nije tako i nema nikakve veze sa seksom. Maženje je nešto sasvim drugo, ono je zdravo, dobro za duh i vrlo zabavno", naglašava ova profesionalna "maziteljica".

Na Sveučilištu Rochester na kojem je diplomirala, odslušala je kolegij "Cuddle Sutra" i obučila se u preko sto neseksualnih poza. Njenim klijentima zabranjeno je dodirivanje intimnih dijelova njenog tijela, a posao joj toliko dobro ide da je zaposlila još jednu "maziteljicu", Colleen.

Na njezinoj službenoj stranici stoji: "Jacqueline je otvorila studio za maženje jer vjeruje u iscjeljujuću moć dodira. Tu se možete odmoriti od buke i stresa svakodnevnog života i uživati u jednostavnom užitku dodira."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.