Nastupala je uz Beyonce, a sad je završila u zatvoru

Foto: Splash

BIVŠA članica Destiny's Childa, Farrah Franklin, uhićena je ove nedjelje ujutro zbog "izgreda" u Južnoj Karolini, javljaju mediji.

33-godišnja pjevačica i plesačica uhićena je oko pet sati ujutro i puštena istoga dana nekoliko sati kasnije, priopćili su iz policije. A detalji koje otkriva TMZ prilično su zanimljivi: naime, Franklin je navodno pronađena kako mrtva pijana spava u nečijem dvorištu, a kad ju je policija probudila kazala im je da je namjeravala spavati u šumi.

Ali, tu priča tek počinje. Franklin je tulumarila s dvojicom igrača američkog nogometa,
Da'Quanom Bowersom i Rickyjem Sappom, kod Sappa u stanu. Oni su bili ti koji su pozvali policiju nakon što je Franklin počela "divljati, vrištati i lupati s vratima". Komentirali su i da su uvjereni da je nadrogirana. Kad je policija stigla, kazali su da je djevojka pobjegla. Oni su tad krenuli u potragu po kvartu i pronašli je u spomenutom stanju.


Nekoliko sati prije uhićenja na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira na plaži, a kasnije i jednu s porukom uz koju je napisala: "Dobro sam, samo ponekad mrzim medije, ali hej, ovo je posao za koji sam se prijavila. Pa to poštujem".

Dijelom Destiny's Child Franklin je s Beyonce, Kelly Rowland i Michelle Williams bila pet mjeseci 2000. godine te potom "dobila otkaz" jer je propustila tri važna nastupa i "nije se činila zainteresiranom", kazala je tad Beyonce. Sama Farrah kazala je da je "morala otići jer je imala osjećaj kao da gubi svoj identitet" i "nije to mogla izdržati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.