Naoružani policajci upali mu u kuću zbog profilne slike na Facebooku

Foto: Facebook

IAN DRISCOLL iz Tewkesburyja u Engleskoj neugodno se iznenadio kada su mu naoružani policajci upali u kuću i zatražili ga da preda oružje. Isprva nije znao o čemu je riječ, ali kada su mu rekli da traže minobacač, shvatio je o čemu se radi.

Naime, Driscoll je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju Action Mana, a u pozadini se nazirao minobacač. No, radilo se o igrački, a nakon inspekcije, osramoćeni su se policajci ispričali i napustili njegov dom.

"Nisam mogao vjerovati da je netko pomislio kako se radi o pravom minobacaču. Kao prvo, premalen je da bi bio pravi, a svima je jasno da se radi o igrački. Nisam se mogao prestati smijati. Bili su presmiješni", rekao je Driscoll.

Da stvar bude apsurdnija, igračka se nalazila nedaleko daljinskog upravljača što je jasno davalo do znanja koliko je "smrtonosno oružje" veliko. No, netko je ipak odlučio upozoriti policiju.

"Dobili smo informaciju i reagirali. Sigurni smo da je zajednica zadovoljna našom brzom reakcijom. Sretni smo što nije riječ o pravom oružju, ali radije ćemo prihvatiti ovakve rezultate nego kritiku da nismo reagirali na vrijeme", rekla je glasnogovornica policije Alexa Collicot.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.