Nakon 13 godina braka rastaju se Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Foto: FameFly

JEDAN od najdugovječnijih brakova slavnih došao je svome kraju.

"Nas dvoje donijeli smo zajedničku odluku da više nećemo biti partneri u braku, ali ostajemo partneri u roditeljstvu i zajedno ćemo odgajati naša tri sina u sretnom i zdravom okruženju", stoji u izjavi koju su za Access Hollywood dali Gwen Stefani i Gavin Rossdale. "Tražimo da mediji poštuju našu privatnost u ovom periodu".

Prema zahtjevu za rastavu braka koji prenosi TMZ, Stefani je kao razlog prekida navela već uobičajene nepomirljive razloge, a oboje glazbenika zatražilo je zajedničko skrbništvo nad sinovima Kingstonom, Zumom i Apollom.

Stefani i Rossdale upoznali su se kad su njihovi bendovi No Doubt i Bush bili zajedno na turneji 1995. godine i počeli hodali ubrzo nakon toga. Vjenčali su se u rujnu 2002. godine u Londonu, a potom još jednom u Los Angelesu dva tjedna nakon.

Ubrzo nakon toga Rossdale je saznao da je otac tada 14-godišnje Daisy Lowe, čija je majka bivša pjevačica Powdera, Pearl Lowe. Stefani je navodno bila "shrvana" vijestima, ali par je ipak ostao zajedno. Prvo zajedničko dijete, sin Kingston, rođen je 2006. godine.

O njihovom razvodu dugo se šuškalo, a Stefani je u veljači za Cosmopolitan izjavila: "Prolazimo kroz toliko toga zajedno - pravo je čudo da smo ostali skupa ovako dugo".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.