NLO iznad Londona: I izvanzemaljci uveličali otvaranje Olimpijskih igara?



NAKON nepozvane gošće iz Indije koja je podigla prašinu u svjetskim medijima, dežurni "ufolozi" uočili su još jednog "nepozvanog gosta". Naime, na internetu se nedavno pojavio video koji navodno pokazuje leteći tanjur koji se pojavio na nebu za vrijeme otvaranja Olimpijskih igara.

Preko 40 milijuna ljudi gledalo je spektakularni prijenos, a Examiner.com tvrdi da se gledateljima pridružio i jedan neidentificirani leteći objekt koji je proletio iznad londonskog Olimpijskog stadiona.

Mnogi se pitaju o čemu je riječ? Radi li se o oblacima, Goodyearovom cepelinu, dijelu showa ili pravom svemirskom brodu.

Kada su ga prošlog mjeseca upitali smatra li da će ovako velik spektakl privući naše "prijatelje iz svemira", Nick Pope, jedan od vodećih svjetskih eksperata za NLO-e, medijima je rekao sljedeće: "Prvi su nam strah teroristi, ali moramo biti spremni i na nezamislivo".

Međutim, pričalo se i o lažnom napadu izvanzemaljaca koji je pripremljen za ovogodišnje otvaranje. "Kombinacijom specijalnih efekata i holograma stvorit će se iluzija invazije izvanzemaljaca", rekao je Pope.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.