Možete li prepoznati ovu dječju zvijezdu ´90-ih?

Screenshot: OWN

AKO STE odrastali '90-ih, film u kojem je igrala glavnu ulogu zahvaljujući HRT-ovim reprizama gledali ste sigurno preko nekoliko puta.

Njezino je ime Alisan Porter i zvijezda je postala nakon što je 1991. godine odigrala naslovnu ulogu u filmu "Curly Sue".

A dok se većina njezinih vršnjaka igrala skrivača ili nogomet u parku, ona se družila sa slavnima i zarađivala velike svote novca. Ipak, sad je ispričala Opri, njoj to iskustvo nije bilo nimalo čudno. "Život dječje zvijezde meni je bio normalan život. Nikad nisam mislila da sam nešto posebno ili drukčije, osim činjenice da radim tako mlada", kazala je.

Još kao dijete znala je da će joj "Kovrčava Sue" promijeniti život. "Sjećam se da sam išla na audiciju i znala da je to moja uloga. Znala sam da ću biti zvijezda zog filma", dodala je. Ali, neke su prilagodbe bile potrebne (što će vas možda iznenaditi): "Kosa mi je bila jako ravna. Morali su mi napraviti trajnu, mislim čak dvije. I onda bi me još svaki dan kovrčali dodatno".

A unatoč uspjehu filma, Porter je odlučila napustiti Hollywood puno prije nego što je odrasla. "Nije mi više bilo zabavno. Htjela sam raditi što i druga djeca. Išla sam u srednju školu, imala dečka nogometaša, išla na tulume. Ali, Kovrčava Sue uvijek je bila prisutna".

Neko vrijeme nije se pojavljivala u javnosti, ali 2014. u svojem je blogu otkrila da je razvila ovisnost o alkoholu, od koje se ipak uspjela othrvati te ništa nije konzumirala sedam godina.

"Mislim da moje 'dno' nije bilo ono što biste očekivali. Nisam bila bez svijesti s iglom u ruci. To nikad nije bila moja priča. Više se radilo o praznini i samoći i pitanju što radim sa svojim životom i zašto sam ovdje. Rekla sam mami i još jednoj osobi i oni su mi pomogli. Otišla sam se liječiti i otad sam trijezna", ispričala je.

Danas ona ima 33 godine, majka je dvoje djece i trenutno radi na promociji svojeg drugog solo albuma. Kaže da ne žali niti za jednom odlukom i da ništa ne bi u životu promijenila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.