"Model Hrvatske za model svijeta": Titule odnijeli Andreja Barešić i Adnan Hasanbegović



LIJEPA Andreja Barešić iz Zagreba i Adnan Hasanbegović iz Pule novi su nositelji titula pobjednika izbora ljepote "Modeli Hrvatske za model svijeta". Finalni izbor održan je u srijedu navečer u ekskluzivnom ambijentu zagrebačkom Green Gold Centra, točnije Green Gold Club Bar & Restauranta.

U društvo brojnih poznatih lica, natjecatelji iz cijele Hrvatske nosili su kolekcije Fashion Tea dizajn, Men's Stuff, Salsa, kupaće kostime Pletix, obuću Office shoes i Ice watch.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Jacques Houdek, Bojan Jambrošić, Minea i Ksenija Erker, dok se cijeli izbor odvija pod dirigentskom palicom Vlatke Pokos i Borisa Kosmač, ujedno i vlasnika licence za Hrvatsku. Mnogobrojna publika u dvorani mogla je uživati i u hair style showu by Top stil. Koreografiju izbora potpisuje Nenad Muždeka,a šminku FLOR MAR.

Na izboru, koji se održao sinoć po 10. put, u ulozi prezentera našli su se Aleksandra Grdić, Maja Lena Lopatny, Hana Hadžiavdagić i Ankica Dobrić. Pobjednike izbora krajem godine očekuje i finalni svjetski izbor u Dominikanskoj Republici i Koreji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.