Madonna: Dopustila bih kćeri da proba drogu

Screenshot: YouTube

GOSTUJUĆI u showu Jonathana Rossa Madonna je progovorila o nedavno padu na dodjeli Brit Awardsa, a otkrila je i još nekoliko zanimljivih detalja.

Naime, pričajući o tekstu novog singla "Devil Pray", u kojoj se bavi temom ovisnosti o drogama, Madonna je rekla: "Ne volim drogu. Prije par godina sam je isprobala, ali to nije nešto u čemu uživam. Željela sam da me što prije pusti pa sam pila puno tekućine da to što prije izbacim iz organizma".

Ross ju je upitao i kako se po pitanju droga postavila prema vlastitoj djeci, a ona je izjavila da je o drogama najviše razgovarala s 18-godišnjim Lourdes: "Zamolila sam je da dobro razmisli o svakoj odluci. Savjetovala sam umjerenost i upozorila je da ne miješa alkoholna pića. Dopustila bih joj da proba drogu jer mislim da ne bi bilo fer da joj kažem 'nemoj to raditi' budući da sam i sama to radila".

Što se tiče napisa novinara koji tvrde da je pad na dodjeli nagrada namjestila, Madonna je sve demantirala i našalila se da je to "lekcija svemira", budući da je pala baš u trenutku u kojem riječi pjesme govore o padu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.