Limitirani broj ulaznica za Glory Dayz rasprodan



RASPRODANE su limitirane ulaznice od 200 kuna za Glory Dayz festival. Još deset dana imate priliku kupiti povoljnije ulaznice za prvi Glory Dayz festival.  A “10 dana”  ujedno je  i naziv novog singla grupe Svadbas. Singl je objavljen na novom, hvaljenom albumu "Još". "10 dana" je od početka bio jedan od kandidata za singl, samo smo mu tražili mjesto i termin. Inače, pjesma zatvara album "Još", lijepo je sjela na kraj i na koncertima smo vidjeli da je ljudi vole.

Dobro će leći u eter, pitka je, radiofonična, netipična pjesma za Svadbas koja ulazi u uho", poručuju članovi grupe Svadbas, napominjući: Poziv za nastup na Glory Dayz smo prihvatili odmah iz nekoliko razloga. Jedan je Peter Hook. Drugi je St.Etienne. Treći je što nam se sviđa koncept i mjesto koje su Menartovci zamislili. Nakon ljeta bit će to prvi pravi jesenski festival, a još će biti toplo. Jedva čekamo! Limitirani broj ulaznica za Glory Dayz festival po  200 kuna je rasprodan, do  1. srpnja za ulaznicu je potrebno izdvojiti 240 kuna, od 1. srpnja do 1. rujna cijena karte iznosi 270 kuna. Nakon toga se penje na 290 kuna! Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima i na www.eventim.hr.

Prvo izdanje novog zagrebačkog festivala GLORY DAYZ održat će se 28. i 29. rujna 2012. na zagrebačkom Velesajmu! U dva dana raznovrsnog, pažljivo koncipiranog programa, na dvije pozornice nastupit će neka od vodećih imena domaće i inozemne glazbe. Spiritualized, Saint Etienne, Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis, Cults, Josh T. Pearson, Svadbas, Nipplepeople, Pavel, Intruder, Kimiko, Darkwood Dub i New Wave Syria samo su neki izvođača. Uskoro ćemo vas razveseliti i objavom  novih imena izvođača. Glory Dayz jedinstven je i po tome što će po prvi puta u Hrvatskoj kroz svoj koncept predstaviti aktualne strane izvođače koji do sada kod nas nisu nastupali.

Legendarni Spiritualized i Saint Etienne su se nakon nekoliko godina stanke na scenu nedavno vratili s odličnim novim albumima kojima su pokazali kako su i dalje aktualni i kako nam još puno toga imaju za reći kroz svoje pjesme. Svojim nastupima to također potvrđuju pa vjerujemo da će oduševiti i zagrebačku publiku! Peter Hook (ex Joy Division i New Order) dolazi s bendom “The Light” s kojima će izvesti najveće hitove legendarne grupe Joy Division uz koje su odrasle mnoge generacije. Josh T. Pearson svojom glazbom jednostavno iscjeljuje, a Kitty, Daisy & Lewis i Cults mlade su snage koje nam već sada imaju mnogo toga za ponuditi – između ostalog odlične albume i energičan nastup!

Nakon 15 godina rada, mnogobrojna izdanja te organizaciju koncerata domaćih i stranih izvođača, Menart je odlučio organizirati jedan novi, zagrebački festival! Ritam jeseni u Zagrebu ubrzat će festival GLORY DAYZ, a odabir Zagrebačkog Velesajma kao nove koncertne lokacije sigurni je zaklon od moguće jesenje kiše. Festival je namijenjen svim pravim zaljubljenicima u glazbu te onima koji će se s izvođačima prvog festivalskog izdanja susresti prvi put i otkriti neke nove note, neke nove vokale, podsjetiti se starih, a možda čak i zaplesati dok dobrog provoda neće manjkati. Festival nudi bogat repertoar istinskim ljubiteljima glazbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.