Leo s vojskom zgodnih djevojaka: "Ovo je u stilu Henrika VIII."

Foto: Splash

GLUMAC Leonardo DiCaprio već je u nekoliko prilika viđen s hordom superzgodnih djevojaka, većinom manekenki koje mu očito ne mogu odoljeti.

Fatalni Leo ovog puta uhvaćen je na plaži otoka St. Barts, čestoj destinaciji mnogih celebova koji tijekom zime bježe u toplije krajeve, no 40-godišnjak je i ovog puta bio u društvu prelijepih žena koje su nosile oskudne bikinije, izležavajući se s njima na pješčanoj plaži, prenosi Just Jared.

Glavni urednik Gawkera Max Read prizor je šaljivo opisao, kazavši: " Vibra je stopostotno u stilu Henrika VIII. Recite mi da Leo ne bi dao Bar Refaeli pogubiti da je do toga došlo", misleći pritom na njegovu sad već bivšu djevojku i izraelsku manekenku.

Iako nije bio jedini muškarac u cijelom društvu, fotografi su imali prilike snimiti i nekoliko fotografija na kojima je sam s djevojkama, zbog čega su američki tabloidi doslovce podivljali.

Leo i njegovo društvo su Novu godinu dočekali također na otoku, a sudeći prema ovim fotografijama, zabave zasigurno nije nedostajalo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.