Klub Cocomo na Pagu proslavio 20. rođendan uz litre šampanjca i atraktivan program

OVOG vikenda, u petak i subotu 1.lipnja i 2.lipnja Cocomo Club Novalja proslavio je svoj 20. rođendan. To je ujedno bila savršena uvertira za bogatu sezonu 2012. u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, odlični resident DJ-i, sveprisutne atraktivne hostese i plesačice, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati sve do rujna.

U petak, 1. lipnja, proslava je protekla uz brojne strance. Za sjajnu atmosferu bili su zaduženi resident kluba Bora Bora na Ibizi DJ Moffous i posebni gosti večeri, ponajbolji kolumbijski producent i DJ, vlasnik cijenjene diskografske kuće Bass Walk Records, Toby Holguin, a posebna poslastica večeri, nastup vokalistice Helene Crystalpoznate po redovitim gažama na Ibizi u restoran/klubu Lio pod vlasništvom branda Pacha.

U subotu, 2. lipnja, klub je obilježio 20. godišnjicu u svečanoj atmosferi. Nastupili su Mladen Biočina, Klapa "Sol", a posebna atrakcija bio je nastup klape "Iskon". Nakon toga, atmosferu su dodatno zapalili DJ-evi Prco & Robi, Steve Fingers i atraktivne plesačice. Od posjetitelja se moglo uočiti mnogo poznatih lica iz svijeta poduzetništva, kao i svih prijatelja kluba sa čitavog Paga, koji su došli podići čaše u zrak za Cocomov sretan rođendan. Najsvečaniji trenutak večeri, bio je upravo otvaranje šampanjca od čak 15 litara, koji je otvorio vlasnik Josip Šonje, rastočio čaše i nazdravio s dragim gostima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.