Jesen uz male ekrane: Što su nam pripremile domaće televizije



NOVE sapunice i stare serije, to bi otprilike bio najbolji opis onoga što su nam u jesenskoj shemi pripremile domaće televizije. Doduše, ovo "stare serije" ne mora nužno biti loše jer radi se uglavnom o novim sezonama serija koje su u svojoj drugoj, petoj ili sedmoj sezoni, ali uistinu je malo novih dodataka pomalo umornom sadržaju.

Najsvježijim sadržajem "prijete" HRT-ovci koji od jeseni kreću sa svojim "novim horizontima" što bi prevedeno na ljudski značilo "HRT dobiva još jedan kanal". Na veliku nesreću ljubitelja gledanosti, taj treći kanal bit će bremenit kulturom, kvalitetom i ostalim sadržajem visoke kakvoće.

>>Jesenska shema HRT-a: Novi horizonti, nove epizode i politička nekorektnost

S druge strane, komercijalne se televizije nimalo ne opterećuju kvalitetom već nastavljaju prašiti po starom. Kombinacija sapunica i ostalog pokazala se kao pun pogodak svih ovih godina pa je odlučeno da se dobitna receptura ne dira. RTL i Nova TV u tom su pogledu podjednako predane svetom cilju "posapuničenja", ali na svakom se programu može naći ponešto za ljubitelje drugačijeg sadržaja.

>>Jesenska shema RTL-a: Nova sapunica, stare serije i solidan filmski program

Noviteti im nisu jača strana i uglavnom je riječ o kozmetičkim zahvatima, ali uz nekoliko stranih i domaćih aduta, gotovo svi se uspijevaju izvući ponekom kvalitetnom serijom, kulinarskim showom ili barem solidnim filmskim programom.

>>Jesenska shema Nove TV: Solidne serije, "osvježeni" Red Carpet i slabašan filmski program

Ukratko, ne očekujte čuda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.