Jeremy Irons zbog izjava o istospolnim brakovima postao glavna tema u američkim medijima

Screenshot: HPL/YouTube

SLAVNI glumac Jeremy Irons ove je srijede iznenadio javnost svojom izjavom o gay brakovima.

Za vrijeme gostovanja na Huffington post Liveu, ovaj je Oscarovac pojasnio da nema "snažno" mišljenje kad su u pitanju istospolni brakovi, ali vjeruje da to dovodi do postavljanja novih pitanja, primjerice hoće li njihova dozvola otvoriti vrata spolnim odnosima u obitelji.

"Bi li se otac mogao vjenčati za sina?", pitao je glumac voditelja, objašnjavajući da to nije incest s obzirom na to da "incest je tu kako bi nas se zaštitilo od lošeg potomstva, ali muškarci se ne razmnožavaju tako da se to na to ne odnosi ustvari". Glumac se zapitao i bi li se takvo što možda počelo raditi u prepisivanju potomstva (očevi sinovima bez oporezivanja ostavljali imanja) te napomenuo da se odvjetnici trenutno bore "samo za naziv".

"Čini mi se da se sad bore samo za naziv. Brine me da to na neki način srozava ili mijenja ono što brak jest. To me zabrinjava, objasnio je.

Ipak, Irons je napomenuo da svima koji žive s drugom osobom želi svu sreću svijeta jer je to fantastično: "Živjeti s drugom životinjom, bio to suprug ili pas, fantastično je. Divno je imati nekoga koga volite. Stvarno ne mislim da je spol uistinu važan", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.