Jennifer Hudson u remakeu "Tjelohranitelja"?

GLUMICA Jennifer Hudson navodno je u pregovorima za ulogu u remakeu "Tjelohranitelja". Iako se snimanje remakea najavljuje još od početka prošle godine, sad bi to trebao biti tribute preminuloj pjevačkoj divi Whitney Houston, a holivudske glavešine navodno smatraju da je Hudson idealna za tu ulogu: "Na dodjeli Grammyja je pokazala da može biti velika zvijezda kao i Whitney. Ona je savršen izbor za tu ulogu".

Podsjetimo, Whitney je dan nakon njene smrti na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja počast između ostalog odana izvedbom jednog od njenih najvećih hitova, "I Will Always Love You", kojeg je otpjevala Jennifer Hudson.

U filmskom hitu iz 1992. godine glavne su uloge odigrali Whitney Houston i Kevin Costner. Scenarij za novu verziju napisat će Jeremiah Friedman i Nick Palmer.

Originalni "Tjelohranitelj" je priča o agentu tajne službe koji treba zaštititi život pjevačke dive koju opsjeda poremećeni uhoda. U ponovljenoj verziji pjevačicu će čuvati bivši borac iz Iraka, kojem će taj posao biti prvi zadatak nakon povratka s ratišta. Kada se primi posla, bivši vojnik shvaća da njegov zadatak, u svijetu Twittera, Facebooka i sličnih mreža koje omogućavaju lakši pristup zvijezdama, nije nimalo lagan.

Ranije se pisalo kako producenti za glavnu ulogu žele mladu zvijezdu svjetskog glasa kojoj bi novi "Tjelohranitelj" mogao poslužiti isto onoliko koliko je prije gotovo 20 godina originalni film poslužio Whitney. Među imenima koja su se spominjala su bile Rihanna, Beyonce, Jennifer Lopez, Carrie Underwood Taylor Swift pa čak i Miley Cyrus.

Ne zna se još ni tko će zamijeniti Kevina Costnera, a kao njegovi mogući nasljednici na poziciji tjelohranitelja ranije su se spominjali Channing Tatum, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson "The Rock" te 50 Cent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.