Iznenađenja u "X Factoru Adria": Pred žiri će stati igrač Hajduka i poznati hrvatski pjevač

Foto: RTL

Da se u "X Factor Adria" ne prijavljuju samo oni kojima je glazba prva strast, dokazat će ove nedjelje Stipe Glasović, bivši nogometaš iz Opuzena. Ovaj 27-godišnjak je bivši profesionalni igrač nogometa, a igrao je za Hajduk do svoje 21. godine te za NK Zagreb do prije dvije godine.

Budući da voli pjevati, odlučio je nogometni teren zamijeniti s pozornicom. Prvi nastup u životu odradit će ove nedjelje, kada će ga gledatelji vidjeti u posebnom izdanju, bez nogometnog dresa na sebi, ali s mikrofonom u ruci.

Hoće li njegova verzija pjesme Aleksandre Radović "Čuvam te" zabiti gol i hoće li žiri showa zaključiti da je zgodni Opuzenac rođen za pozornicu, a ne za travnjak, gledatelji će saznati u nedjelju.

Ima pak i onih koji se profesionalno bave pjevanjem, no to ih nije sputalo da se i oni prijave u popularni show. Tako je Nikola Marjanović iz Zagreba, poznat u glazbenom miljeu po svojoj bivšoj grupi "Sane", i po tome što je bio drugi na glazbenim top ljestvicama s pjesmom "Dio mene", koju izvodi sa Song Killersima, odlučio stati pred žiri. Malo je reći da je poznati glazbenik iznenadio žiri kada su ga ugledali na pozornici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.