Humanitarni koncert za Nevena: Jinx, Pipsi i Kawasaki 3P sviraju 12. travnja u klubu Boogaloo



NAKON serije koncerata koji su se održali u "manjim" zagrebačkim klubovima 12. travnja održava se veliki koncert za Nevena Mijača.U klubu Boogaloo nastupiti će: Jinx, Pips, Chips & Videoclips, Kawasaki 3P,  Davorin i Bogovići,  Boa, Žan & Mazguni te Sane
 
Veliki humanitarni glazbeni događaj omogućili su upravo glazbenici iz navedenih bendova jer će sav prihod uključujući i njihove honorare ići za pomoć kolegi glazbeniku Nevenu Mijaču u borbi protiv karcinoma.

U proteklih mjesec dana u zagrebačkim klubovima, a i šire organizirano je više od 20 koncerata na kojima je nastupilo stotinjak eminentnih hrvatskih glazbenika. Svi oni su se samoinicijativno javili da žele pružiti prijateljsku i glazbenu podršku Nevenu - najvećem usnoharmonikašu na ovim prostorima, i to bez puno pompe i velike organizacije.

Pridružite se Fan stranici i pokažite svoju podršku glazbeniku u nevolji: www.facebook.com/Za.Nevena , a svi glazbenici i ostali koji žele dati svoj doprinos mogu se i aktivno uključiti u grupu s kojom je cijela akcija i počela: www.facebook.com/groups/​Za.Nevena.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 50 kuna, a na dan koncerta, 12. travnja, cijena će im iznositi 70 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.