Hoće li se The White Stripes ponovno okupiti?

THE WHITE STRIPES su jedan od najvažnijih bendova koji se pojavio kasnih devedesetih i mnogi bi htjeli vidjeti ponovno okupljanje dueta Jacka i Meg White. Glasine o reformiranju uvijek kruže, a vječno aktivni Jack White u nedavnom intervjuu je progovorio o tome kolike su šanse da ponovno nastupa sa Meg.

U nedavnom intervjuu za nizozemske vijesti Newsurr, Jack White je objasnio situaciju vezanu za okupljanje The White Stripes: "Ne. Mislim da se to ne može dogoditi, tu je sve završeno. Ali kako se kaže, čudni su putevi božji, stoga mislim da ću napraviti nešto bolje od toga (The White Stripesa) jednog dana. Nadam se jer nemam ništa bolje za raditi".

White je objasnio i kako vidi današnje glazbenike, te zašto nikad nije imao porive za ekstremnim tulumarenjem i drogiranjem: "Imam osjećaj odgovornosti prema glazbi, a glazbi sam se predao prije mnogo godina. To je ono što radim, to je ono što definira svaki dan mog života. Mogu imati kuću, auto, djecu, mogu jesti u restoranima, ali sve te stvari su na drugom ili trećem mjestu, a na prvom mjestu je glazba, kojoj sam uvijek predan".

Što se moderne produkcije tiče, White smatra da tehnologija ubija romantiku stvaranja glazbe, jer je "previše digitalnih, nevidljivih elemenata u produciranju, zbog kojih imam osjećaj kao da neko drugo biće kontrolira snimanje", zaključio je White.


Jack White je nedavno objavio solo album "Blunderbuss", te se sprema za veliki nastup u Londonu 8. rujna, kao jedan od glavnih izvođača iTunes Festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.