Halle Berry i njen bivši suprug Gabriel Aubrey moraju skupa na tečaj roditeljstva

GLUMICA Halle Berry i njen bivši suprug model Gabriel Aubrey mogli bi uskoro zajedno na tečaj roditeljstva. Socijalna služba u Los Angelesu dala im je preporuku kako bi za njihovu kćer najbolje bilo kada bi stavili svoje nesuglasice sa strane i zajedno upisali tečaj koji bi im trebao pomoći da postanu bolji roditelji.

Bivši par trenutno se nalazi na sudu jer slavna glumica tuži bivšeg supruga i želi mu oduzeti pravo na viđanje kćeri. Glumica kao razlog takvoj odluci navodi nedavne optužbe koje je dadilja njene kćeri Nahle podigla protiv Aubreya. Dadilja tvrdi da ju je Aubrey napao dok je držala djevojčicu u naručju, no on poriče takve optužbe i želi se boriti za pravo da nastavi viđati Nahlu.

Kako prenosi Radar Online, izvor blizak bivšim supružnicima izjavio je: "Svrha ovog tečaja ja da se nađu u istoj sobi i konačno shvate da konstantno svađanje samo škodi njihovoj kćeri. Socijalna služba u svom im je izvještaju preporučila da pokušaju zajedno biti roditelji svojoj djevojčici. Tečaj bi im trebao pomoći da zajedno nauče rješavati probleme i postanu bolji roditelji".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.