HT-ovi korisnici diljem Hrvatske cijelog jutra nisu mogli na Facebook

Screenshot: YouTube

ZBOG poteškoća u radu fiksne i mobilne mreže Hrvatskog telekoma, korisnici diljem Hrvatske nisu imali problema samo s pozivima, već i s korištenjem mobilnog interneta. Oni koji su jutros željeli putem mobitela provjeriti najnovije vijesti na portalima ili vidjeti što je novo na Facebooku, ostali su neugodno iznenađeni.

Nekima su se stranice i učitale nakon mnogo muke, no Facebook nije radio nikome od korisnika HT-ovih usluga, na što su nam se čitatelji Indexi požalili u većem broju.

Čini se da je nakon nekoliko sati problem ipak riješen, a kako doznajemo korisnici se sada uspijevaju spojiti na Facebook.

"Trenutačno su zabilježene poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga na području RH. Najbolji stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a intenzivno rade na njihovom rješavanju te se ispričavamo zbog nastalih neugodnosti", naglasili su iz HT-a oko 10 sati na naš upit što se događa.

Dodali su da bi nastali problemi trebali uskoro nestati.

"Očekujemo normalizaciju prometa kroz dva sata. O svim novostima promptno ćemo informirati javnost", naglasili su iz HT-a, ne otkrivajući o kakvom se točno kvaru radi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.