Gwyneth Paltrow ne može raditi za Yahoo jer - nema diplomu

Foto: Shutterstock

GLAVNA izvršna direktorica Yahooa, Marissa Mayer, odbila je na mjesto jedne od urednica zaposliti poznatu glumicu, oskarovku, autoricu bestselera i jednu od najpopularnijih blogerica današnjice, Gwyneth Paltrow.
 
Paltrow tako, unatoč svojoj popularnosti i uspjehu koji je postigla, neće biti urednica rubrike Yahoo Food - zato što nema fakultetsko obrazovanje. 
 
Je li to stvarni razlog koji stoji iza odluke direktorice Yahooa, ili samo paravan, nije poznato, no ona je svoju odluku obrazložila i od nje ne odustaje, prenosi New York Times.
 
Time je potaknula brojne kritike, a između ostaloga spočitavaju joj i to da je Paltrow autorica jedne od trenutno najprodavanijih kuharica. Mayerovu nazivaju i snobom, a mnogi kritičari navode i činjenicu da, primjerice, ni Zuckerberg nema fakultetsku diplomu, kao ni Bill Gates, a nije ju imao ni Steve Jobs.
 
Mayerova je, inače, diplomirala računalne znanosti na Stanfordu, a Paltrow je odustala od studija antropologije na sveučilištu u Santa Barbari da bi se posvetila glumi.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.