Golih grudiju po dućanu natjeravala voajera koji ju je snimao

Screenshot: YouTube

JEANNE OUELLETTE iz Kansasa dospjela je u vijesti zahvaljujući jednom prilično bizarnom slučaju.

Ona je, naime, prošlog utorka u dućanu u gradu Lexani isprobavala grudnjake kad je primijetila da je netko snima ispod zastora kabine. Ali, njoj nije bilo dovoljno da samo pozove pomoć, već je bila i odlučna u tome da muškarac koji ju je snimao ne smije pobjeći s tom snimkom.

Pa je zato potrčala za njim - gola do pasa: "Krenula sam za njim i vikala: 'Stani! Pomozite mi'", ispričala je za KCTV5 te dodala: "Samo sam vrištala i lovila ga po dućanu. Znam da ne bih trebala loviti nekoga u toj situaciji, ali bila sam bijesna. Ugrožena mi je privatnost i željela sam doći do tog telefona".

Ipak, od potjere je odustala u trenutku kad je voajer istrčao kroz vrata: "Zdrav razum je prevladao i bilo mi je jasno da ne mogu na ulicu polugola. U tom sam trenutku samo počela plakati jer sam bila uzrujana što je pobjegao. U takvim trenucima želite samo da je pravda zadovoljena", ispričala.

Za muškarcem su ipak potrčali drugi kupci koji su se našli u dućanu. Pozvana je policija i on je uhićen tri ulice dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.