Genijalac iz "Jeopardyja" razljutio fanove kviza

Screenshot: YouTube

ARTHUR CHU, 30-godišnji analitičar, razljutio je fanove popularnog kviza "Jeopardy". Arthur tvrdi kako je prije pojavljivanja u kvizu pažljivo proučavao strategije koje bi ga mogle dovesti do pobjede, piše Daily Mail.

Natjecateljima se u kvizu nude različite kategorije znanja, a u svakoj kategoriji nalaze se pitanja s različitim novčanim vrijednostima. Obično natjecatelji počinju s pitanjem najmanje vrijednosti i onda polako napreduju.

"Ljudi ne razmišljaju o strategiji. Razmišljaju samo o znanju. Proučavao sam bivše šampione kviza i primijetio kako nisu počinjali od pitanja s najmanjom vrijednosti, i tako su postigli veliki uspjeh. Nema logike u tome da se počinje od najmanje vrijednosti, ako možete iznenaditi svog protivnika onda postižete značajnu prednost jer imate kontrolu nad tim na koje ćete pitanje sljedeće odgovarati", kaže Chu.

Fanovi su ljuti jer takvom igrom Chu gledateljima ne da vremena da uđu u materiju pojedine kategorije i frustrira ih što je potpuno poremetio ritam igre. Optužili su ga da je previše kompetitivan i nemilosrdan.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.