"Fit mami" onemogućen pristup Facebooku zbog komentara o debelim ženama

Foto: Facebook

FIT MAMA Maria Kang, koja je prošlog mjeseca podigla buru fotografijom na kojoj pozira uz svoje troje djece u oskudnoj odjeći za trening i uz komentar: "A koja je vaša isprika?", nedavno je zaradila privremenu zabranu pristupa Facebooku i to zbog komentara o pretilosti, piše Fox.

Naime, nakon što je na Daily Mailu vidjela članak o "plus-size" ženama kako poziraju u donjem rublju, na Facebooku je odlučila iznijeti svoje mišljenje o fotografijama. "Nedvojbena podrška pružena je onima koji su granično pretili (imaju više od 20, 25 kilograma previše) frustrira me kao savjetnika za fitness koji jako dobro razumije koliko loše zdravlje može negativno utjecati na obitelj, zajednicu i naciju", napisala je.

Prema njezinim tvrdnjama, objava je uklonjena tri sata nakon što je objavljena i počela se širiti ovom društvenom mrežom. Ugašen joj je profil uz objašnjenje da je njezin komentar sadržavao "govor mržnje".

U međuvremenu je profil vraćen (ali ne i objava), a iz Facebooka su poručili da je u pitanju ipak bila greška: "Njezin je profil prijavljen i zabunom je uklonjen. Kad smo shvatili da smo napravili pogrešku, odmah smo je ispravili. Ispričavamo se gđi. Kang".

Nakon što joj je profil vraćen ljuta trenerica napisala: "Žao mi je, ali nije mi žao", dodajući da ima osjećaj da je ponovo krivo shvaćena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.