"Facebook" za ljubitelje trave: "Bit ćemo glavni igrač među društvenim mrežama povezanim s marihuanom"

Foto: Press

IZA DRUŠTVENE mreže MassRoots stoji skupina mladih ljudi kojima je cilj popularizirati online platformu na kojoj će se "susretati" ljubitelji trave iz svih krajeva svijeta te razmjenjivati svoja iskustva, ideje i slično. Mreža je besplatna i funkcionira baš kao i Facebook ili Instagram, uz ovu malu specifičnost - namijenjena je ljudima koji su zaljubljenici u travu i koji žele upoznati druge takve ljude.

MassRoots je pokrenut prije samo nekoliko mjeseci, a već ima gotovo 300 tisuća korisnika, no mreža je dostupna samo u zemljama u kojima je dopušten neki oblik korištenja marihuane. Stoga je prilikom prijave potrebno navesti svoju dob te prebivalište.

"Cilj nam je doći do milijun korisnika do kraja ove godine. Od investitora smo prikupili više od milijun i pol dolara, zapošljavamo već 12 ljudi. U odličnoj smo poziciji - na sjecištu industrije marihuane, suvremene tehnologije i društvenih mreža. Bit ćemo uskoro glavni igrač među društvenim mrežama povezanim s marihuanom", najavljuje 22-godišnji Isaac Dietrich, suosnivač kompanije koja stoji iza društvene mreže MassRoots, prenosi Inc.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.