Euforija na nastupu PlayOnea u Noa Beach Clubu

Foto: Marko Pavlić/Digital Pixel, Mario Pavlović/Noa Beach Club

NOU JE u petak, 18. srpnja, zapalio nastup PlayOnea i partijaneri su uživali sve do jutra. Nakon niza stranih DJ zvijezda koje su nastupile i koje će nastupiti u Noi, ovog puta pozornicom je žario i palio domaći dvojac PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay).

Riječ je o samostalnom projektu DJ Fresh Jaya i D'Knocka u suradnji s etabliranim hrvatskim i inozemnim vokalistima. Kao producenti i autori dosad su surađivali s nekima od najvećih imena hrvatske glazbene scene (Ninom Badrić, grupom Divas, Tonyjem Cetinskim, Cubismom, Bolesnom Braćom i dr.) te mnogim velikim svjetskim izvođačima poput Barbare Tucker, Petera Granta, Micka Hucknalla iz grupe Simply Red, poznatog glazbenog producenta i dobitnika nagrade Grammy - Andyja Wrighta i drugih.

Komercijalnim house podlogama i snažnim vokalnim izvedbama PlayOne je sastavni dio svakog dobrog klupskog programa. Iza sebe ima niz klupskih hitova koji su obilježili top liste u Hrvatskoj i inozemstvu.

Uz njih je u Noi nastupila i njihova standardna postava - Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama te atraktivne plesačice iz plesne skupine First Entertainment, kojima su se pridružili vrhunski plesači i plesačice Noa Beach Cluba iz Novalje. D`Knock je na svom profilu na Twitter napisao da je to bio jedan od najboljih nastupa PlayOnea ikad i da je oduševljen Noa Beach Clubom.

Ljeto u Noi bez sumnje ulazi u famoznu špicu. Kako je već uobičajeno u ovo doba srpnja, više nema šale, plaža je puna kao šipak, a klubovi gore od sjajne atmosfere. Pogledajte galeriju slika s nastupa PlayOnea jer će vam usijanu atmosferu najbolje dočarati fotografije! 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.