Dok vi još telefonirate neki već klopaju

Ana je volonterka, zadnja je došla u ured i u pravilu ju zapadaju nezahvalni zadaci. Jedno od posebnih zaduženja je i naručivanje hrane za sve u uredu. U uredu ih je petero i uvijek nešto filozofiraju, a rijetki su ti petci kada svi naruče lignje iz jednog restorana.

Lista želja obično izgleda ovako:

Anu zanima kakva je klopa iz Kine Express pa će naručiti Piletinu Szechuan, Marko će naravno ćevape ovaj put iz Big Mamme, Robi  Mexicanu iz Flekice,  Žac želi isprobati navodno ogromni burger iz BBF-a, Nene nema u uredu pa će igrat na sigurno i naručiti mu miješanu iz A1, za desert ćemo 3 porcije palačinki; jedne a la Rafaello, jedne s Nutellom, i jedne s jagodama i šlagom iz Mona Lize.

Sastavit listu želja i nije neki problem, u skupnom mailu s naslovom HRANA svi su rado u cc-u.No kada treba to sve naručiti, to je već druga priča. Nazvati 5 restorana u vrijeme ručka i sve to izdiktirati i dogovoriti nije baš jednostavan  zadatak.  U pravilu procedura potraje i dvadesetak minuta. Vrijeme je to kada se oni malo gladniji počinju vrpoljiti i raspitivati "Pa dobro kada će ta klopa?". Eh, kad bi samo znao da je baš on 5. U redu danas i da  "njegov" restoran  još niti ne zna da je gladan...

Predložili smo Ani da isproba online naručivanje iz više restorana na Foodspotsu.

Posao je obavljen u samo tri minute, a Ana je postala uredski superheroj bez da je osvojila nagradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.