Dobro ih zapamtite: Ovo su glumci koji će obilježiti 2014.

Foto: Guliver/Getty Images

NEKI od njih već su poznati, ali tek će u novim projektima pokazati pravi domet svog talenta, dok se drugi tek predstavljaju publici diljem svijeta svojim novim filmskim ulogama.

AskMen donosi listu 10 glumaca koji će obilježiti 2014. godinu.

1. Lupita Nyong’o



Zabljesnula je u filmu "12 Years A Slave", i odmah skrenula na sebe pažnju medija. Za ovu ulogu predviđaju joj nominaciju za nagradu Oscar, u kategoriji najbolje sporedne glumice.



2. Chris Pratt



Obožavatelji serije "Parks and Recreation" dobro ga poznaju. Do sada je uglavnom glumio u televizijskim serijama, a 2014. očekuje ga proboj na velike ekrane.

Komedija "Delivery Man", blockbuster "Guardians of the Galaxy" i "The LEGO Movie" filmovi su kojima će se Pratt predstaviti filmskoj publici.



3. Margot Robbie



Svoju veliku priliku dobila je u filmu Martina Scorseseja "The Wolf Of The Wall Street", u kojem glumi suprugu Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio). Prva glavna uloga očekuje je u filmu "Focus", u kojem glumi uz Willa Smitha.



4. Oscar Isaac



Braća Coen odabrala su ga za svoj film "Inside Llewyn Davis". I nisu pogriješili. Isaac je osvojio kritičare svojom izvedbom. Ove godine pojavit će se u sci-fi filmu Alexa Garlanda "Ex Machina".




5. Michael B. Jordan



Zabavljao je TV gledatelje u serijama "Parenthood" i "Friday Night Lights", a uloga žrtve policijske brutalnosti u filmu "Fruitvale Station" donosi mu popularnost na velikom platnu. U 2014. pojavit će se u filmovima "That Awkward Moment" i "Creed".



6. Shailene Woodley



Ulogom u filmu "Divergent" pokušat će prijeći na A-listu hollywoodskih glumica. Gledat ćemo je i u filmu "The Spectacular Now". Predviđaju kako će zahvaljujući jednoj od ovih uloga postati "nova" Jennifer Lawrence ili Rachel McAdams.



7. Jack Reynor



Očekuje se kako će "Transformers 4" i "Delivery Man" biti filmovi koji će Reynoru donijeti popularnosti kod šire publike. Početkom ove godine primio je sjajne kritike za ulogu u filmu "What Richard Did".



8. James Badge Dale



Badge Dale već je dugo na sceni. Prošle godine briljirao je u "Iron Man 3" i "The Lone Ranger". Ova godina za njega bi mogla biti prijelomna. Glumit će u drami "Blackbird" Davida Mameta, uz Cate Blanchett.

9. Elizabeth Debicki



Oko njezine uloge u filmu "The Great Gatsby" Baza Luhrmanna nije bilo dvojbe, osvojila je sve. U 2014. prihvatit će se uloge u novom filmu Guyja Ritchieja, "The Man From U.N.C.L.E."

10. Jason Clark



Dokazao se kao istražitelj u "Zero Dark Thirty", a glavna uloga u "Dawn of the Planet of The Apes" lansirat će ga među nove akcijske zvijezde.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.