"DoYaThing": 2-D iz Gorillaza jezikom "kopa" nos, Noodle spava sa svinjskom glavom



GRUPA Gorillaz, koju čine virtualni Murdoc, 2-D, Noodle i Russel zajedno s Jamesom Murphyjem iz LCD Soundsystema te Andreom 3000 iz OutKasta snimili su pjesmu "DoYaThing", a tijekom četvrtka objavljen je i službeni spot za pjesmu.

U njemu virtualni članovi Gorillaza zajedno s prijateljima  pokušavaju "doći k sebi" nakon naporne noći. Da je noć bila luda, dokazuje i sjekira u zidu, svinjska glava u Noodleinom krevetu, tanjur pun ljudskih ušiju i razdražljivi Murdoc. Dok 2-D samo pokušava popiti kavu i pojesti doručak Murdoc ga opali tenisicom po glavi. Kakvih još neobičnih scena u spotu ima, možete pogledati i sami ovdje.



Noodle je živa!


Podsjetimo, Noodle je u Gorillaz došla FedExovom pošiljkom u kartonskoj kutiji nakon oglasa na glazbenom portalu NME-a da dečki traže četvrtog člana benda. Kako nije znala ni riječi engleskog osim "noodle", a došla je iz Osake, dečki su danas 21-godišnjakinji nadjenuli upravo to ime.

Tijekom stvaranja drugog albuma benda, Noodle je otišla u Osaku kako bi saznala nešto o svom podrijetlu, a na kraju je došla do informacija kako je nastala u pokusu u kojem je jedina preživjela od 21 djeteta te ju je njen kreator poslao u bend kako bi je spasio. Naime, ona je stvorena kao dio tajnog projekta te posjeduje izvanredne vještine za glazbu i učenje.

Tijekom stvaranja trećeg albuma, Noodle je oteta te je radijom Murdocu pokušala dojaviti gdje se nalazi, ali i to da neprijatelji dolaze po Gorillaz. Bend se uspio spasiti, ali Murdocova potraga za Noodle je bila neuspješna. Tada je Murdoc na radiju izjavio kako on nikad ni nije išao nju tražiti već je to bila njegova alkoholna deluzija. Od njenog DNA napravili su kiborga Noodle koji je s njima snimao sljedeći album.

Međutim, spot za pjesmu "Melancholy Hill" otkriva kako se Noodle bori s neprijateljima, a Murdoc i ekipa dolaze po nju, ali ne i to kako potraga završava. Murdoc je zatim u svojoj radijskoj emisiji objasnio kako se radilo o zloj kiborg Noodle koju je prava Noodle ubila, a bend se ponovno okupio u svom novom domu u Londonu, što se može zaključiti i po ovom spotu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.