Dirljiv oproštaj od prijateljice s kojom je provela veći dio života

Foto: Maria Sharp

OPROSTITI se od najboljeg prijatelja nikada nije jednostavno, ali Maria Sharp iz Clevelanda pronašla je način kako da to učini na najbolji mogući način.

Naime, samo nekoliko dana prije nego je morala uspavati svoju najdražu ljubimicu Chubby, 23-godišnja Maria je odlučila održati malo snimanje i tako se oprostiti od svoje dugogodišnje prijateljice.

Nakon što se zdravlje njezine ljubimice prije nekoliko godina naglo pogoršalo, Maria je znala da će jednog dana morati donijeti ovu tešku odluku, a na svom je blogu objavila i niz fotografija kojima je obilježila ovo šesnaestogodišnje zajedničko putovanje.

"Operacija je bila jedini način da joj se poboljša zdravlje, a znali smo da je za operaciju preslaba. Odlučili smo oprostiti se od nje", napisala je Maria koja je angažirala svoju prijateljicu i fotografkinju Suzanne Price koja je ovjekovječila posljednje zajedničke trenutke.

Kao i mnogi drugi vlasnici i Maria Chubby ne opisuje kao ljubimicu već najstariju i najdražu prijateljicu koju je imala u životu.

"U naš je dom ušla kad sam imala samo sedam godina. Chubby nije samo pas. Ona je moja najstarija i najbolja prijateljica. Budući da u kući živimo samo mama i ja, Chubby je našoj obitelji dala nešto što nam je zaista nedostajalo. Ona je bila moja osoba. Osoba kojoj sam se vraćala prepričavala joj što mi se tog dana dogodilo. Naučila me kako slušati, voljeti i biti prijatelj", napisala je Maria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.