Dikan ponovno prodaje kuću u Dubrovniku

Foto: Broker Real Estate

KONTROVERZNI poduzetnik Josip Radeljak Dikan prodaje kuću u povijesnoj jezgri za milijun eura, a oglas je objavljen 23. ožujka na jednom specijaliziranom portalu, piše Dubrovnik.net.

Kuća je opisana kao "atraktivna nekretnina od 220 kvadrata u blizini Straduna, luksuzno namještena".

Inače, radi se o nekretnini zbog koje je Radeljak prijavljen i osuđen na godinu dana zatvora za ozbiljnu devastaciju kulturnog dobra, a valja podsjetiti i kako je Radeljak istu kuću prodavao i 2009., ali tada je za nju tražio dva milijuna eura.

Dikanov sin Leo tada je tvrdio kako postoje zainteresirani kupci te da zbog gužve koju stvaraju gosti s kruzera, Dubrovnik više nije atraktivna destinacija.

Jedan od razloga zbog koji Dubrovnik više nije atraktivan, barem što se Josipa Radeljaka tiče, svakako su i neugodnosti koje je imao nakon što je javnost doznala za aferu "nasljedstva Aksela Petrovića" u kojoj se Dikan pojavio kao jedan od nasljednika njegova bogatstva.

Naime, javnost je bila zgrožena njegovim ponašanjem prema Akselovoj sestri Vandi koja ga je prijavila za krivotvorenje oporuke o čemu se još uvijek vodi sudski spor, a zbog toga se u jednom dubrovačkom kafiću sukobio sa skladateljem Đelom Jusićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.