Cosby: Jako dobro čitam ljude u seksualnim stvarima

Foto: FameFly

"MISLIM da jako dobro čitam ljude i njihove emocije u tim seksualnim stvarima ili kako god to već želite zvati", rekao je Bill Cosby prije deset godina.

Nakon što ga je Andrea Costand 2005. tužila za seksualno zlostavljanje, dao je iskaz koji je dosad bio zapečaćen, a The New York Times ovih je dana objavio dijelove tog dokumenta.

Javna potpora slavnom glumcu sve je manja, a od njega ruke dižu i slavni prijatelji. Sad je i sam priznao da je ženama davao tablete za smirenje kako bi se mogao seksati s njima, iako i dalje tvrdi da su one znale što čini.

Sam nikada nije uzimao tablete niti je pio alkohol. Drogiranje žena izjednačio je s ispijanjem alkoholnih pića.

"To je isto kao da je osoba popila piće", rekao je na sudu o davanju tableta ženama.

"Nadam se da će njena majka saznati da je doživjela orgazam"

S Constand, bivšom zaposlenicom Sveučilišta Temple, nagodio se i nije išao na sud. Ispričao je da je ona o svom odnosu s njim pričala majci, a on se nada da ga majka neće smatrati perverznjakom i da će saznati da je njena kći doživjela i orgazam. Uvjeren je da ga je tužila jer je odlučila ići na studij ili tako nešto.

Upoznali su se početkom 2000-ih, a odmah mu se svidjela pa joj se upucavao i vodio je na večere, a ona ga je posjećivala u njegovom domu u Pennsylvaniji. Kako nije pokazivala znakove da želi seks s njim, prilikom sljedećeg susreta dao joj je sedative. Ni tada se nisu seksali, no on je ispričao da su imali seksualni trenutak nakon kojeg je ona blistala. Nije se ljutila ni rekla mu da to više ne radi.

Plaćao im je školovanje i davao novac preko agenta

Cosby je otkrio da je žene zavodio pokazivanjem interesa za njihove probleme i planove za budućnost te im je nudio pomoć kako bi one spavale s njim. Nekima je platio školovanje kao Andrei Costand, nekima je slao novac preko svog agenta jer se bojao da će njegova supruga Camille saznati za njegovo šaranje.

Beth Ferrier također tvrdi da ju je drogirao i silovao, no on tvrdi da su se više puta našli zbog seksa. Ispričao je da je prekinuo s njom jer je želio spavati s drugima.

Trenutno ga više od 30 žena optužuje za seksualno zlostavljanje, a dosad su šutjele jer su se bojale da im nitko neće vjerovati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.