Charlie Sheen kao razuzdani playboy: U novom filmu glumit će samog sebe

Foto: IMDb, screenshot YouTube

NJEGOV život ispunjen je prostitutkama, a njegovo tijelo tigrovom krvlju, alkoholom i kokainom. On je ekscentrik čiji privatni život svakako plijeni najveći medijsku pozornost, dok je njegova karijera gotovo uvijek u drugom planu.

No, čini se kako se legendarni Charlie Sheen vraća na velike ekrane i to u velikom stilu. Naime, redatelj  Roman Coppola nakon deset godina odlučio je ponovo stati iza kamere i to u filmu "A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III". A glavnu ulogu dodijelio je upravo Charlieju.

Zanimljivo, Charlie Sheen u filmu će na neki način portretirati samog sebe. On glumi playboya Charlesa Swana koji previše tulumari, no njegov bezbrižan život odlazi k vragu nakon što ga ostavi dugogodišnja djevojka.

Trailer za film koji je nedavno stigao pokazuje kako je na Romana uvelike utjecalo prijateljstvo s Wesom Andersonom, jer film kao da je proizašao iz njegove "radionice čudnih filmova". Glavnu ulogu u filmu imat će Charlie Sheen, a društvo će mu praviti Bill Murray i Jason Schwartzman, prenosi Perez Hiton. Premijera filma očekuje se u veljači 2013.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.