Balotelli se na sudu bori za susrete sa svojom kćeri

Foto: Papaya

RAFFAELLA FICO i Mario Balotelli definitivno nisu imali mirnu vezu.

Njihovi su problemi počeli kad je Raffaella ostala trudna, a nogometaš ju nedugo nakon toga ostavio. Ubrzo potom krenula su i prepucavanja po medijima, a Balotelli je tvrdio da dijete nije njegovo te da će tražiti test za dokazivanje očinstva.

Ipak, kad se djevojčica Pia rodila u prosincu 2012. godine, ubrzo je dokazano da uistinu jest njegova kći, nakon čega je on promijenio ploču i tvrdio da je oduševljen time što je postao otac.

A sad je priča dobila nastavak. Nogometaš je, naime, trenutno na sudu s majkom svojeg djeteta gdje se odlučuje o skrbništvu nad 18-mjesečnom Pijom. Daily Mail piše da je Balotelli dijete prvi put vidio tek pred mjesec dana na sudu u Napulju, nakon što je sudac dao službeno dopuštenje.

Prema najnovijim informacijama on i Fico bili su na saslušanju oko toga koliko često će nogometaš smjeti posjećivati Piju. Balotellijeva odvjetnica Alessandra Capuano kazala je za Corriere della Sera da je sve skupa na najboljem putu "da se pronađe način da oba roditelja surađuju". Saslušanje je trajalo otprilike sat vremena, ali nije bila dotaknuta tema alimentacije koja je na rasporedu u rujnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.