Alec Baldwin ponovno napada: Homoseksualci fundamentalisti uništili su moj show!

Foto: JLP

NAKON što je ispred svog njujorškog doma ušao u svađu s paparazzom kojeg je, navodno, nazvao "pederskim pušačem kurca", MSNBC ukinuo je novi show Aleca Baldwina.

"Nakon što se uokolo proširi video u kojem ja nekog nazivam 'nekakvim pušačem kurca', jer na snimci ne možete čuti što stvarno govorim, i nakon što New York Post proširi priče o meni, ne preostaje vam ništa. Ništa. Preostaje vam samo po cijeli dan braniti se od napada", rekao je Baldwin za Gothamist i dodao: "Postoji fundamentalističko krilo boraca za gay prava, Rich Ferraro (potpredsjednik udruge GLAAD) i Andrew Sullivan (gay bloger), za koje je ovo vjerojatno najveća pobjeda. Uništili su moj show. No, i ja preuzimam dio krivnje".

Baldwin spominje i priču u New York Postu, a riječ je o članku koji se vrti oko bahatog ponašanja glumca koji je izgubio živce nakon što nije mogao dobiti prostoriju za šminkanje. Prostoriju je koristila žena koja boluje od raka i koja je alergična na sprej za kosu, a Baldwin je navodno izjavio: "Jebe mi se ima li rak ili ne, želim tu jebenu sobu".

"U tim pričama uvijek postoji zrno istine. Da, tražio sam sobu, ali nitko mi nije rekao da žena boluje od raka već da je alergična na neke kemikalije. I nikada nisam rekao da mi se jebe za njezinu bolest", zaključio je Baldwin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.