46 mil. pregleda: Olimpijka podijelila video svog pada i postala hit na TikToku

Screenshot: TikTok

Američka gimnastičarka Suni Lee našalila se na svoj račun tako što je objavila isječak svog pada tijekom finala na Olimpijskim igrama. Objavila ga je u obliku viralnog TikTok trenda vezanog uz Olimpijske igre.

Viralni trend

Naime, TikTok je od početka Olimpijskih igara u Parizu preplavljen šaljivim videima koje objavljuju sportaši iz cijeloga svijeta. Mnogi su snimali svoje izvođenje određene discipline, ali nisu bili uspješni u tom trenutku. Prikazani su razni pokušaji skakanja u vodu, bacanja koplja, skoka s motkom te skoka u vis. Gimnastičari svih uzrasta također su objavljivali svoje neuspjele pokušaje izvođenja raznih elemenata.

@sallipalli12345 Maybe LA 2028❤️‍🩹 #olympics ♬ The Olympic Theme - Paul Brooks

Sada se svi oni šale na vlastiti račun i objavljuju svoje neuspjehe, a svi imaju isti opis u objavi: "Žao mi je što vam moram reći da nisam izabran/a za Olimpijske igre u Parizu."

Video je pregledan 46 milijuna puta

@sunisalee_

😭🥲🥲

♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

Iako je osvojila zlatnu i dvije brončane medalje, Lee je pala na gredi i odlučila podijeliti taj trenutak sa svojih 3.2 milijuna pratitelja na TikToku. "Nažalost, izabrana sam za Olimpijske igre", napisala je u opisu videa. Video je pregledan 46 milijuna puta, a fanovi su je u komentarima pohvalili zbog njenog smisla za humor i oporavka nakon pada.

"Mislim da je greda bila ukleta, Simone Biles je prvo pala, a zatim i ti. Nadam se da si dobro", "Volim ovu generaciju sportaša", "Ona je pobijedila u ovom trendu", "Ne znam shvaćaju li ljudi koliko je bolan ovakav pad. Činjenica da si se odmah ustala je za svaku pohvalu", samo su neki od komentara.  

I Simone Biles je pala

Podsjetimo, i američka gimnastičarka Simone Biles (27) je pala tijekom vježbe na gredi. Biles se kasnije požalila kako je natjecanje na gredi bilo neuobičajeno jer se u dvorani tijekom izvođenja nije puštala muzika kako je uglavnom slučaj, već je vladala tišina: "Bilo je stvarno čudno. Više puta smo pitali možemo li imati neku popratnu glazbu ili bilo kakav zvuk u pozadini. Nisam sigurna što se točno dogodilo, ali nikome se nije svidjelo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.