402 Street Race hostese žarile i palile Velikom Goricom

DRUGA 402 Street Race utrka ove sezone održava se u Velikoj Gorici ovaj vikend. Jučer je uistinu bilo vatreno. Pored bijesnih automobila i nesnošljivih vrućina atmosferu su gotovo do usijanja dovele 402 Street Race hostese.

Spas od vrućine pronašle su u pranju automobila i polijevanju vodom, na veliko zadovoljstvo muškog dijela publike. Mokre i slijepljene majice te vruće hlačice mamile su mnogobrojne poglede, a ništa manje zanimljivi nosu bili Sexy Car Wash te go-go plesačice na večernjem tulumu.

Danas se biraju pobjednice

Za titulu najljepše u 402 Hot Models Contestu, ove se godine natječe 30 djevojaka, a tri finalistice biraju direktno gledatelji putem glasanja na Indexu. Na velikogoričkoj utrci hostesira 10 djevojaka, a među njima će se danas odabrati pobjednice druge utrke ove sezone.

Što se tiče same utrke, zbog brojnih upita i velikog interesa natjecatelja ponovno je otvorena klasa 16+, gdje mogu se natjecati svi vozači koji prijeđu 402 metra u vremenu od 16 do 16.999 sekundi. Organizirana su i mnoga iznenađenja, kako za posjetitelje, tako i za natjecatelje, a osigurane su i novčane nagrade za prva tri mjesta u svim klasama. Spektakl se nastavlja i danas.

I.M.L.
Foto: Goran Perešin

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.