18-godišnja kći Kate Moss debitirala na modnoj pisti, kažu da je ista majka

Foto: Instagram

KĆI SLAVNE manekenke Kate Moss Lila debitirala je na modnoj pisti noseći kreacije talijanske modne kuće Miu Miu.

Osamnaestogodišnjakinja je iste dobi kao i njezina poznata majka kada je 1992. godine prošetala svojom prvom pistom. Lila se u utorak pojavila na modnoj pisti za Miu Miu, a gosti su bili virtualni samo zbog pandemije koronavirusa.

Lila, čiji je otac britanski izdavač Jefferson Hack, koristi prezime svoje poznate mame Moss dok se probija u modni svijet. Također ima ugovor s njezinom agencijom, a zaštitno lice brenda Marc Jacobs Beauty je od 2018.

Kate je prije izjavila kako podržava kćerku, u njezinoj želji da postane manekenka. "Ostavljam to njoj", rekla je za People. "Podržat ću je očigledno. Podržat ću je u svemu što želi raditi."

>>Ista majka: Modni svijet poludio za 16-godišnjom kćeri Kate Moss

Lila se tako pridružuje drugoj djeci poznatih i supermodela koja se, kao i njihovi roditelji, žele probiti u modnoj industriji. Kći Cindy Crawford, Kaia Gerber i kćeri Yolande Foster, Bella i Gigi Hadid, trenutno su neka od najvećih imena u modnom svijetu.

"Nadahnute su nasljeđima svojih majki, no pokazale su da svaka ima različite i odvojene putove od svojih roditelja", rekla je Lila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.